Kirjaudu sisään

Tervetuloa Hyvinkään Wilmaan!

Kaikilla kouluilla on käytössään Wilma kodin ja koulun vuorovaikutuksen avuksi. Tämän Wilma-lisenssin omistaa Hyvinkään kaupunki.

  • Oppilaat ja opiskelijat valitsevat Wilmassa kursseja, seuraavat suorituksiaan, lukevat tiedotteita ja viestivät opettajien kanssa.
  • Huoltajat seuraavat ja selvittävät Wilman kautta opiskelijan poissaoloja, viestivät opettajien kanssa ja lukevat koulun tiedotteita.
  • Opettajat syöttävät Wilman kautta arvioinnit ja poissaolot, päivittävät henkilötietojaan ja viestivät opiskelijoiden ja huoltajien kanssa.

Huoltajatunnus on henkilökohtainen. Tunnus on tarkoitettu vain huoltajan käyttöön, oppilaalla on oma käyttäjätunnuksensa Wilmaan.
Huoltaja voi yhdistää samaan tunnukseen kaikki lapsensa.

Avainkoodin saaneet voivat luoda itselleen tunnuksen tästä linkistä: Tunnus avainkoodilla

Ohje uuden tunnuksen luomiseen tai tunnusten yhdistämiseen aikaisemman Wilma-tunnuksen kanssa. Instructions for creating a Wilma account with a key code.

Ilmoittautuminen Lasten ja nuorten kuvataidekouluun

Ilmoittaudu tästä

Unohditko salasanasi?

Jos olet unohtanut salasanasi, voit tilata uuden tästä. Jos saat sähköpostiisi ilmoituksen, ettei salasanaa voi vaihtaa, ota yhteys suoraan kouluun.

Ohjeita ja lisätietoja

Opiskelijoiden ja huoltajien Wilma-ohjeet
Wilma overview for guardians
Usein kysytyt kysymykset Wilma-tunnuksiin liittyen
Wilman tietosuojaseloste (Hyvinkaa.fi)
Wilma-verkkopalvelun saavutettavuus
Accesssibility statement for Wilma web service
Wilma-nättjänstens tillgänglighet

Wilma 2.34.17.1 © 2000-2023 Visma Lisenssit

Visma ja Visma-logo ovat Visma AS:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Wilma ja Wilman logo ovat Visma Enterprise Oy:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.